sonnesystem

28 Januari

Publicerad 2012-01-28 12:16:42 i Allmänt

God morgon!
Det var skönt att få sovmorgon även fast jag jobbar idag. Men jag vaknade ändå vid 9. Jag börjar jobba klockan 2 när barnen kommer hem från simningen. Då jobbar jag ända tills imorgon kväll. John lovade att ta in alla hästar i stallet så ingen kunde rymma. Tur det!
I torsdags var jag och Linnea ute och cyklade. Det var kallt, regnigt och motvind. Men det var skönt att komma ut och cykla lite. Vi var ute i ungefär 2 och en halv timme. Det var nästan så att jag inte orkade cykla den sista biten, men det gick. På Lördag ska vi till Galway och shoppa. Det ska bli kul! Då ska jag även köpa en ny mobil. Jag har haft min andra mobil i lite över 2 år och den börjar bli seg och batterit drar ur lite väl snabbt. Så jag ska nog ha den till mitt svenska nummer.
Mobilen jag ska köpa är en Blackberry. Jag har alltid velat ha en sån. Jag vet inte riktigt varför. Den kostar bara 259 euro. Jag tycker det är rätt billigt för en mobil som kom ut i augusti.
Nu ska jag gå och duscha och äta frukost! :)

25 Januari

Publicerad 2012-01-25 20:07:44 i Allmänt

Idag har det varit skitväder. Det betyder att jag inte har gjort nånting på min lediga dag. Egentligen ville jag cykla in till Crossmolina och kolla lite. Men så blev det inte. Imorgon, om det är bättre väder, ska jag och Linnea ut och cykla lite. Jag hoppas verkligen att det blir bättre än idag! Det började regna igårkväll och det har inte varit någon uppehåll alls sedan dess.

Jag har ritat lite idag. Nu har jag fyra bilder uppe på väggen. De är inte särskilt avancerade men det är bätte än en helt tom vägg.
Tadaaa! Dessa teckningar kommer vara värda stora pengar om några år ;)

23 Januari

Publicerad 2012-01-23 23:52:02 i Allmänt

Hej!

Nu sitter jag och kollar på Inbetweeners. Jag har bara sett ett avsnitt innan men det är rätt kul.På onsdag och torsdag är jag ledig. Jag hoppas att det är någorlunda fint väder på onsdag eller torsdag så jag kan låna Roisins cykel och åka på upptäcksfärd, ända till Crossmolina! Jag har varit här i fem månader och det enda jag har sett av närmaste orten, som ligger fyra km bort, är busstoppet och affärens parkeringsplats. Så det är väl på tiden att jag ser lite mer av orten.
Nu ska jag läsa lite innan jag går och lägger mig. :)

En låt jag har fått på hjärnan.

One Thing -  One Direction

22 Januari

Publicerad 2012-01-22 21:48:58 i Allmänt

Idag har jag jobbat. På förmiddagen var det bara jag, Kate och Grace. Då tittade vi på Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. När Emily kom hem från mormor gick alla fyra ner till stallet. John var där och matade hästarna och sånt. Han skulle också ta in några till deras bås i stallet och då fick jag ta in en av dom. Det var bara en ponny com bara gick till axeln på mig, men ändå! Jag skulle ta in den till ett av båsen men den vandrade iväg direkt till hövagnen så John tog in den till båset. Men jag fick in den till stallet iallafall. Stolt! :)
Ikväll åkte barnen på bio. Jag följde inte med. Dom skulle se på Alvin och Gänget och jag tycker inte dom är så bra.

I fredags kväll mötte jag Linnea på puben. Vi gick dit för att spela lite biljard men vi fick vänta i en timme på att det skulle bli ledigt. Vi spelade två omgångar. Det tog ett tag för båda är rätt dåliga på biljard men det var kul!

Igår kväll gick jag till Linnea. Familjen var borta över helgen så vi tittade på ett par filmer. Det blev The Hangover och sedan Sweet Home Alabama. Tanken var att jag skulle köpa med mig lite godis och sånt men jag hade glömt plånboken hemma men hittade lite småmynt i väskan som jag kunde köpa två små chipspåsar för.

Nu ska jag antingen läsa lite eller spela lite sims. :)

19 Januari

Publicerad 2012-01-19 22:04:58 i Allmänt

En kort sammanfattning.
I lördags åkte jag till Cork. Det var kul att träffa Therese och de andra au pairerna igen. På kvällen åkte vi in till en pub i Cork och sedan till en nattklubb som var på pubens övervåning. Där var vi och dansade tills den stängde vid halv 2.
På söndagen åkte vi in till Cork och bowlade. Det var kul men inte värt pengarna. Det kostade 9 Euro var för en timme. Sedan gick vi till Tesco och handlade lite. Jag kom på att jag skulle färga håret och de andra övertalade mig att färga det rött. Maire lovade att hon skulle färga sitt hår lila om jag färgade mitt rött. För en stund sedan fick jag se en bild på Facebook att hon faktiskt hade färgat håret! Det trodde jag inte.
I måndags färgade Therese håret på mig och sedan slappade vi hela dagen. På kvällen mötte vi Kathi på puben och vi drack varm choklad och spelade dart.

Igår jobbade jag mellan 4 och tills Roisin kom hem från jobbet på natten. På kvällen skällde Tilly som en galning ute och jag öppnade dörren för att se vad det var hon skällde åt. Det var kolsvart ute och jag tror jag ser i syne för jag får för mig att jag ser en häst på gräsmattan. PANIK!! Jag springer in till Kate och hon får lika mycket panik hon. Vi springer omkring som galningar och försöker hitta en fungerande ficklampa. Vi springer ut och jag ringer till John. Han förklarar hur vi ska bära oss åt. Men hästarna ville inte följa med när jag tog tag i grimman, eller vad det heter. Men tillsist sprang hästarna över vägen och in vid hagen igen som tur var.

Idag har jag jobbat mellan 4 och 8. Inget särskilt hände. Nu ska jag se på Million Dollar Baby som går på TVn.

Slänger in en låt också :)

12 Januari

Publicerad 2012-01-12 21:15:03 i Allmänt

Nu har jag slutat för idag. Imorgon är sista arbetsdagen innan 4 dagars ledighet. Under ett par dagar har jag försökt att börja teckna. Inte realistiska saker som människor, det har jag konstaterat för länge sedan att det kan jag inte, utan typ färgglada djur eller nåt. Igår kväll vid halv 11 började jag på en teckning och den blev klar vid halv 1. Jag tyckte att den var jättefin och satte upp den på väggen. Imorse när jag vaknade tittade jag på den och såg att linjerna är ganska krokiga. Att jag inte såg det igår! Fast det var väl för att jag var för trött.
     När jag var klar med det väntade jag på att klockan skulle bli 1 för då började Supernatural. Jag har inte sett något avsnitt av det tidigare men det var kul. Idag skulle jag rita en uggla. Jag hittade typ instruktioner på internet på en enkel uggla. Resultatet liknade mer en fisk som satt på en pinne..
Men övning ger ju färdighet så det är bara att fortsätta. Nu hade jag tänkt att prova på ett Sugar Skull. Får se hur det blir..

11 Januari

Publicerad 2012-01-11 12:55:11 i Allmänt

Idag är jag något trött. Igår kväll var jag inte det minsta trött så jag läste över 100 sidor i en bok. Efter det försökte jag sova. Men nej, det gick inte. Sedan konstaterade jag att jag var hungrig så då fick jag gå ner och göra iordning en smörgås. När det var fixat var jag fortfarande inte trött. Klockan var då halv 2. Film blir det tänkte jag! När filmen var slut vid klockan 3 var jag äntligen trött. Bara för det sov jag inte så länge idag. Jag vaknade vid halv 11. Men nu ska jag snart gå ner och äta frukost och sedan gå till Rakestreet och handla lite.

Sova

Publicerad 2012-01-09 01:32:35 i Allmänt

Jag ska snart gå och lägga mig. Familjen kom hem vid halv sju. Dom hade tydligen varit i Louisburg typ hela dagen. Jag märkte inte att jag var ensam hemma förrän vid halv 4 när jag gick ner för att fixa mat. Radion hade varit på hela dagen så jag tänkte inte på att det förövrigt var tyst. Bra att man är uppmärksam.
Imorgon jobbar jag mellan 4 och 8. Undrar vad jag ska göra fram tills klockan 4?
Nej nu ska jag sova! God natt!

8 Januari

Publicerad 2012-01-08 17:06:21 i Allmänt

Hejsan!
Idag är det min tredje och sista dag ledigt. Jag har gjort absolut nada under dessa dagar. Idag fick jag äntligen internet igen så jag kunde ladda ner VLC media player för att titta på sista säsongen av Misfits. Jag tänkte att jag ska titta på ett avsnitt om dagen men det slutade med att jag kollade på de fyra avsnitten som var kvar. Det innehöll zombiekatter, en cheerleader-massaker, spöken och massa roliga kommentarer såklart!
Nu håller jag på att äta en "middag" som består av stekta ägg på rostade mackor, banan och mangoyoghurt. Det är inte precis avancerat men jag orkade inte göra något annat och jag kände inte för Varma Koppen-soppa med makaroner i idag igen.
Nu till veckan kommer den nya aupairen till bydgen. Ska bli kul att träffa henne.
Till helgen tar jag eventuellt en tur till storstan. Men det är nog inte riktigt bestämt än. Det beror på om jag får ledigt på Lördag.

Här är en av mina nya favoritlåtar. Olly Murs med Anywhere Else. :)

3 Januari

Publicerad 2012-01-03 23:12:44 i Allmänt

Nu äntligen har jag internet igen. Jag har inte haft det sedan i Lördags. Nu när barnen har lov jobbar jag mellan 8:30 och 18:00. Det är lite väl länge känner jag men eftersom Ruth, barnens moster, är här på loven så brukar hon ta med dom på något ett par timmar. Det underlättar lite. Igår tog hon med dom  till Enniscoe och undertiden passade jag på att städa. När dom kom tillbaka fick jag sluta. Hon skulle ta hand om dom tills Roisin kom hem. Jag satt och tittade på TV och barnen kom in och skulle också kolla. Det var precis när CSI Miami började och jag kollade inte så noga och när jag sa att jag skulle byta kanal hörde jag bara "NEEEJ!" från alla tre. Jag sa att det inte är för barn men dom skulle absolut titta.
Jag har även idag jobbat mellan 8:30 och 18:00. Det var ovanligt lugnt faktiskt. Skönt.
Den 10e Januari kommer en ny aupair till den familjen Petra var i. Hon är från Umeå. Kul att det är en svensk tjej!
Nu ska jag kolla på Desperate Housewives. :)

2012

Publicerad 2012-01-01 01:18:52 i Allmänt

Gott Nytt År!!
Jag har inte gjort något för att fira nyår ikväll. Jag jobbade till 10 och är trött som jag-vet-inte-vad.
Jag satt och kollade på Michael Jackson This Is It som den stora MJ-fantasten som jag är. Eller inte.
Imorgon ska jag jobba och klockan 11 bär det av till kyrkan. Nu ska jag gå och lägga mig.
God natt!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela