sonnesystem

31 augusti

Publicerad 2012-08-31 15:01:52 i Allmänt

Först och främst: Grattis på födelsedagen, kära systerdotter! Redan 14 år..
I eftermiddag kommer Therese hit och ikväll ska vi bege oss till Pubcrawl. Men först ska vi träffa Rebecca och ta en fördrink i någon liten gränd hahah.
Förut skulle jag in till stan och köpa sockar men jag fick inte med mig några hem. Jag glömde helt av det!Istället gick jag omkring inne på Boots i säkert en halvtimme och kollade på smink, nagellack och hårprodukter. Jag köpte två värmeskyddande. Ett serum och en spray. Serumet var jättebra! Jag tog i kanske 5 "droppar" och det kändes som om jag hade haft i en hel flaska balsam!

Nu ska jag lata mig en stund innan jag börjar jobba igen vid 3. :)

26 augusti

Publicerad 2012-08-26 18:56:38 i Allmänt

Hej hej!
Jag är sängliggande det mesta av dagen. Men det är enbart på grund av lathet och brist på pengar så jag kan ändå inte göra något.
Denna helgen har varit intensiv. I fredags jobbade jag hela dagen. Eric och Ali åkte till jobbet vid 07.00 och då var Euan vaken så hon "slängde" in honom på mitt rum. Så vi satt i sängen och jag kollade på Supernatural och han lekte med min mobil. Råkade ringa till mamma gjorde han också haha.
På kvällen var det dags för Pubcrawl med Rebecca. Det var första gången som vi var de enda au pairerna där.
Vid 10 på lördagsmorgonen skulle jag jobba i några timmar. Det var kämpigt! Det var längesedan jag mådde så dåligt!
Det blev utgång igår också. Men då tog jag det väääldigt lugnt. Vi gick till Old Oak. Sedan försökte vi med Bodega. Men det var, som vi befarade, 21-årsgräns. Sedan skulle vi prova med The Roxy. Där var det 23. Men vi gick in på puben bredvid och skulle på toa. Men alla var upptagna så vi fick gå till toaletterna som hör till Roxy som ligger i samma korridor. Efter det gick vi bara upp för trappan och in på Roxy. Inga problem där inte! Men det var helt dött där.
Efter det gick vi till An Brog, som vanligt. Där var det jävligt! Om man ville ta ett steg åt sidan där inne så var man nästan tvungen att brottas för att komma fram! Jag hade nästan panik ett tag där inne för vi höll på att ramla flera gånger för att det var folk som tog jättemycket plats.
Jag sa hejdå till de andra tjejerna vid 02.40 för de skulle gå åt ett annat håll för att få tag på en taxi. Själv fick jag vänta i drygt 25 minuter innan jag fick tag på en!! Hela Grand Parade var full med folk som skulle ha en taxi. Jag har inte varit med om något liknande sedan St. Patrick's Day!

Idag har jag bara legat i sängen och kollat på Supernatural ^^

Jag och Rebecca i fredags.
 
 
 
Igårkväll på The Roxy
 
 
 

XX timmar kvar..

Publicerad 2012-08-10 13:06:52 i Allmänt

Nu sitter jag och räknar timmarna tills jag slutar ikväll.
Euan är jobbig idag. Han ska bara ha och ha och ha. Han fick saft men han skulle ha det i en annan flaska och sedan hittade han Emmas glas med saft på bordet som han självklart skulle ha och välte ut över sig. Jag blev förbannad på honom och slängde honom i säng. Han hade inte ens varit vaken i 3 timmar. Tröttheten sitter väl fortfarande kvar sen i onsdags då vi var ute och höll igång hela dagen och han sov inte middag.
"Inte många timmar kvar" intalar jag mig själv när det blir jobbigt idag..!

2 Augusti

Publicerad 2012-08-02 12:42:35 i Allmänt

Det är bara 9 dagar kvar tills jag ska till Sverige! :D
Från klockan 1 idag har jag bara Euan och Sophie. Emma åker med Eric till London, dom ska på OS. Så dom kommer hem lördagkväll. 
På lördag ska jag ut med Katrin, Rebecca och några andra. Vi vet inte vart vi ska än men det blir nog An Borg, som vanligt. Ali sa att om jag inte ska ut på fredag så ska jag och hon ha en filmkväll. Så vi får se vilken film det blir. 
I fredags var jag och Rebecca på bio. Vi såg The Lorax. Den var riktigt kul! På lördagen var jag inne i stan och klippte mig och shoppade lite. På kvällen var jag barnvakt. Då fick jag pengar så jag kunde gå och hyra en film och köpa en flaska vin. Filmen jag hyrde var Mirror Mirror. Mycket bra film. I söndags träffade jag Katrin och Rebecca för lite mer shopping. Vi hann bara med 4 affärer för allt stänger vid 6 inne i stan.
Nu ska jag dricka en kopp te. Jordgubb/rabarber. Jättegott! :D

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela