sonnesystem

29 April

Publicerad 2012-04-29 18:17:29 i Allmänt

God eftermiddag..
Jag har fått en rejäl förkylning. Kul. Hoppas bara att den går över snart!
Igår var jag och Therese på bio. Vi såg Albert Nobbs. Det var en lite udda film men ändå bra. Den utspelade sig i Dublin så det var lite kul med alla skådespelarna som är amerikanska och så har dom en irländsk dialekt..
Idag har jag jobbat några timmar när Eric var ute och cyklade. Imorgon börjar jag jobba vid 3 så innan det ska jag och Therese till UCC och kolla lite och se om vi hittar någon som vi kan fråga om vi kan ansöka och vad det skulle kosta och sånt.
På Onsdag är jag helt ledig. Det ska bli skönt att vara helt ledig en dag, då kan jag skaffa energi till att jobba två heldagar. Så på onsdag blir det städa rummet. Kanske träffa Amelie. På eftermiddagen/kvällen ska jag in till stan och hämta Anna som kommer med bussen! :D

24 april

Publicerad 2012-04-24 17:34:23 i Allmänt

Hej hej.

Nu är jag helt slut!  Jag jobbade mellan 8 och 11 idag. Vid 12 bestämde jag mig för att ta med Ernie på en promenad upp till Blackrock Castle. Jag visste att det skulle ta lång tid men jag tänkte att jag SKA gå dit och tillbaka för att se hur lång tid det tar. Vägen dit gick jättebra. Det tog en timme att komma fram. När vi kom fram till slottet stod jag och vilade en stund, sedan gick vi vidare. Det var en runda jag gick.
Ungefär en kvart efter att vi hade börjat gå från slottet började det regna. Det började lite och slutade med en monsunskur! Helt otroligt vad det regnade! Sedan började det hagla och på avstånd hörde jag åskan. Jag började få lite panik för jag visste att det var vääldigt långt kvar hem. När jag hade gått i en evighet kom jag till en skylt där det stod "Blackrock 5 km" och då hade jag ungefär en och en halv kilometer kvar hem. Sedan gick jag fel en bit så jag fick gå tillbaka. Bara det var typ en kilometer extra!!
När jag kom hem hade det gått 2 timmar sedan jag gick hemifrån. Alison trodde att jag var hemma för längesedan och när jag sa att det hade regnat konstant de sista 45 minutrarna av promenaden utbrast hon " Men Caroline! Varför ringde du inte så kunde jag kommit och hämtat dig?!" Jag svarade att det var för att jag ville se hur lång tid det tog att gå.
Men jag tänkte iallafall INTE gå den rundan igen. Cykla kan jag göra, men INTE gå!

18 April

Publicerad 2012-04-18 15:57:51 i Allmänt

Hejsan!

Nu är jag tillbaka på Irland. De 6 dagar som vi hade i Sverige gick alldeles för snabbt!
Igår jobbade jag mellan 7.30 och 18.30. En väldigt lång dag med andra ord. Euan hade magsjuka och jag fick gå och bära omkring på stackarn hela dagen. Han spydde bara en gång på morgonen men jag vågade nästan inte ge honom något att äta så han grät nästan hela dagen för att han var trött och hungrig.

Igad börjar jag jobba klockan 3. Nu på förmiddagen har jag spenderat nästan 3 timmar inne i stan. Jag gick till biblioteket och lämnade tillbaka ett par böcker och efter det till jag till Waterstone's bokhandel. Den är mycket bättre än biblioteket! Jag gick omkring där inne i över en halvtimme och bara kollade. Jag blir lika förvånad varje gång jag ser böcker av svenska författare. Idag hittade jag böcker av Läckberg, Nesser, Larsson och Mankell. Det var lite kul. Jag köpte också en bok av Michael Grant som heter Gone. Den handlar om en stad i Kalifornien där varenda person över 15 år försvinner och alla som är kvar är helt isolerade och måste försöka klara sig själva.

Denna filmen fanns på biblioteket...



10 April

Publicerad 2012-04-10 22:01:53 i Allmänt

Hem ljuva hem!
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag är helt slut! Igårkväll vid halv 1 kom taxin som tog oss till bussen. Bussen gick klockan 1 och var jätte obekväm så det gick inte precis att sova på bussen. På flyget däremot var det andra bullar! Jag somnade innan planet hade lämnat marken. Det är bara synd att Ryanairs flygplan är rätt obekväma. Benutrymmet är dåligt och man kan inte ens ta bak ryggstödet lite. Men jag sov iallafall ungefär en timme på planet.
Imorgon ska jag bara slappa och på torsdag ska vi till Säffle! :D
God natt!

8 April

Publicerad 2012-04-08 14:17:25 i Allmänt

Glad Påsk!!

Här har påskfirandet varit obefintligt. Therese sov över hos mig från fredag och igår gick vi in till stan och handlade lite. På kvällen gick vi ut, efter mycket tjat på Therese. Planen var att det bara skulle vara vi två. Inne i stan träffade vi på Noemi och hennes vänner så då följde vi med dom till en lägenhet. Där stannade vi ända till klockan 1. Då konstaterade vi att det nog var dags att gå till The Bailey, som stänger kvart över 2. Det var en bra kväll. Idag ska vi in till stan på bio. Titanic i 3D blir det! Ska bli kul. Jag har bara sett den en gång och då var jag typ 10 år. Så det var ett tag sedan.

4 April

Publicerad 2012-04-04 23:06:57 i Allmänt

Igår åkte vi inte till Fota. Regnet öste ner! Så Alison tog barnen till ett lekland istället.
Idag, däremot, åkte vi till Fota. Det blåste så man frös ihjäl men det var ett fint ställe och jag fick ett par bra bilder. :)







Höll på att glömma en sjukt rolig sak som hände när vi åt middag.
Efter middagen åt vi lite melon. Emma satt bredvid mig med en skål under hakan på mig och väntade på att jag skulle bli klar så jag kunde lägga skalet i skålen.
Hon säger: Are you finished now?
Jag: Does it look like i'm finished?
Ungefär 10 minuter senare börjar jag och Alison röja undan på bordet. Emma sitter fortfarande och äter.
Alison säger: Are you finished?
Emma: Does it look like I'm finished?
Jag och Alison: Gapskrattar!

2 April

Publicerad 2012-04-02 23:04:14 i Allmänt

Första dagen på denna veckan är avklarad. En dag närmare Sverige-resan!
Idag jobbade jag mellan 12 och halv 8. Jag hämtade Sophie på skolan och sedan var hon ute och cyklade lite. När Alison kom hem med Emma och Euan åt vi lunch. Sedan satt vi i säkert en timme och pusslade. Efter det gick vi ut och cyklade. Alison stod och tittade på. Jag var också med och cyklade. Det var på parkeringen så det fanns inte så mycket utrymme. Jag testade "min" cykel för dom hade lämnat in den för att få en ny broms och en ny sadel. Efter cyklingen blev det manikyr och pedikyr. Emma var väldigt noga med att jag skulle ha samma nagellack som hon. Det blev en färg på varje nagel. Jättefint.
När Alison fixade middagen satt jag och flickorna och tittade på Törnrosa. Det var inte igår jag såg den kan jag ju säga.
Efter maten badade jag barnen och satt sedan och tittade lite på Little Bear, deras favoritprogram på tv.
Nu ska jag kolla på The Big Bang Theory och sedan lägga mig.
Imorgon jobbar jag mellan 9 och 11. Efter det ska vi eventuellt till Fota Wildlife Park. Den är inte så stor men ska tydligen ha en del fina djur. Jag hoppas på att få några fina bilder att visa imorgon!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela