sonnesystem

Packar...

Publicerad 2011-08-30 13:06:53 i Allmänt

Om ett dygn är jag på Irland. Nu börjar jag känna mig riktigt nervös. Jag har nästan packat klart. Det är bara lite småsaler som ska ner som jag behöver ikväll och imorgon. Väskan väger bara 18.7 kilo! Jag trodde jag skulle behöva omprioritera sakerna men det behövdes visst inte. Idag fick jag min bok och skiva som jag beställde förra lördagen. Jag var helt säker på att de inte skulle hinna komma men det gjorde dom!
Boken jag köpte heter Yttersta Offret och är den sista boken i serien Vampire Academy. Hur bra serie som helst!
Skivan är Jedwards nya album Victory, också hur bra som helst. :)
Igår klippte jag mig. Det blev rak lugg och uppklippt. Hon tog också kanske 15 cm på längden. Det behövdes verkligen men jag saknar redan mitt långa hår. Jag tänkte lägga ut en bild på resultatet men sladdarna till kameran och mobilen ligger redan längst ner i väskan. Visar nog en bild på det imorgon :)

Här är en av de bästa låtarna på skivan :)

26/8

Publicerad 2011-08-26 18:48:17 i Allmänt

Nu har Josse och Rasmus kommit hit. Så nu sitter jag och Josefine på hennes rum och är sociala med varsin dator. På förmiddagen var jag, mamma, pappa och Madde inne i Halmstad och handlade lite. Jag köpte ett par jeans, hårfärg och lite grejer inför resan.
Vi var också hos Magnus och åt lite lunch som bestod av tunnbrödsrulle, donut och wienerbröd. Gott!
När vi kom hem så färgade jag håret. Det var en sån där mousse som är så himla enkel att applicera själv. Det var ganska krångligt men jag tror att det är lättare med den än med vanlig hårfärg. Resultatet blev mörkbrunt.
Ganska bra faktiskt.

Framme i Halland

Publicerad 2011-08-25 23:31:00 i Allmänt

Nu är familjen framme hos Madde i Halland. Jag är jättetrött och ska gå och lägga mig nu. Imorgon ska vi och Madde in till Halmstad och shoppa lite. Hoppas min lön har kommit in då.. Inatt ska jag låna Josefines säng och när hon och Rasmus kommer hit imorgon blir det att sova på soffan :)

God natt!

Tisdag

Publicerad 2011-08-23 23:16:20 i Allmänt

Klockan är kvart över 11 och jag är helt slut. Idag har jag och Anna inte gjort så mycket. Vi åkte till Mellerud en sväng och handlade. Jag skulle köpa presentkort på iTunes men pengarna jag skulle betala med hade inte gått över till mitt konto. Så det är bara att åka dit imorgon istället. Vi har också gjort cupecakes. Pyttesmå men dom blev gooda! Vi stod också för maten ikväll. Kycklingnuggets med pommes och bearnaise sås. Såsen var pulversås och nuggetsen skulle vi steka i sketpannan. Dom blev nästan brända och såsen blev av någon oförklarlig anledning jättekonstig. Det var bara att skölja ur det och börja om. När jag håller på att skölja ur kastrullen läser Anna på paketet och säger: Oj då, vi skulle visst ha 3 dl vatten!
Vi hade bara haft i 1 ½! Inte konstigt att den blev konstig! Men maten blev rätt lyckad ändå. Även om nuggetsen blev liite brända.
Imorgon ska jag nog börja packa lite inför resan till Madde på torsdag kväll.
Idag beställde jag också flygbiljetten till Dublin på onsdag.. Hjälp..

9 dagar..

Publicerad 2011-08-22 13:03:37 i Allmänt

Det har blivit lite ändringar i planeringen så jag åker den 31 augusti istället. Tanken är att jag ska åka till Cork och hälsa på Therese i några dagar innan jag drar vidare till County Mayo. Det ska bli kul att se hur hon har det.
Det var värdföräldrarna i hennes familj som hade föreslagit det.
Då var det bara att ändra planerna med Anna. Hon ska komma hit idag istället för nästa vecka. :)

Ensam

Publicerad 2011-08-20 21:08:38 i Allmänt

Jaha. Då var man enda barnet kvar hemma. Jag måste faktiskt säga att det känns redan tom. Jag och Therese har aldrig varit ifrån varandra mer än en dag. Vid flera tillfällen har jag kommit på något jag ska säga eller något kul jag ska visa på datorn. Men sen kommer jag på att Therese är inte hemma så jag kan inte visa det. Då blir det att sitta själv och skratta som en idiot.
Nu ska jag kolla på några avsnitt av That 70's Show. Kommer väl sitta och skratta här i min ensamhet..

God morgon

Publicerad 2011-08-20 06:57:57 i Allmänt

God morgon!
Idag gäller det.idag ska vi skjuts Therese till flygplatsen. Hon flyger från Rygge i Norge.
Jag är jättetrött och snart ska jag äta frukost.

Jag bjuder på en liten video som jag hittade. Låten får man verkligen på hjärnan.

Nystart

Publicerad 2011-08-19 17:54:56 i Allmänt

Hej!
Jag har gjort en ny blogg på grund av att jag typ förstörde min andra igår och så.
Jag har tänkt att börja blogga mera nu. Mest för att jag ska åka till Irland om 3 veckor och jobba som au pair. Då är det kul om dom där hemma kan läsa om vad jag gör.
Designen är inte den bästa men jag vågar inte göra mer än så nu ifall jag förstör denna också. ;)
Jag har fått jobb som au pair hos en familj på den nord-västra delen av Irland. Jag ska ta hand om 3 tjejer som är 4, 6 och 8 år gamla. Familjen har också 3 hundar, 3 grisar och några hästar. Det innebär att jag får lära mig rida!
Jag har alltid velat göra det men har inte haft tillräckligt stort intresse för att börja på ridskola. Det har jag inte fått heller.
Så jag hoppas ni vill läsa om min vardag på Irland de kommande månaderna. :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela