sonnesystem

31 Oktober

Publicerad 2012-10-31 14:50:00 i Allmänt

Happy Halloween! :D
Idag är det "perfekt" Halloweenväder. Det regnar och är jättegrått ute. Nu är det lugnt en stund. Euan sover och flickorna leker. Jag sitter i köket med en Afro-peruk på mig som jag har haft på mig hela dagen. Ikväll ska vi klä ut oss och leka några lekar och så kommer kusinerna hit också. Jag och Therese ska kanske in till stan och kolla in allas kostymer.
 
En bild på min pumpa från i Söndags! :)

27 Oktober

Publicerad 2012-10-27 20:21:06 i Allmänt

God kväll!
Jag är mycket trött idag efter en rolig kväll igår. Nu ska jag göra mig i ordning för jag och Therese ska in till stan och delta i jazzfestivalen. Varenda pub i stan spelar jazzmusik och många har också liveband där så vi får se vilken pub vi går till. Vi kommer nog inte vara ute länge för båda ska åka hem med sista bussen så vi slipper betala taxi haha.

23 Oktober

Publicerad 2012-10-23 17:34:45 i Allmänt

Hejsan! Idag har jag bara jobbat i 3 timmar på morgonen sedan var jag ledig resten av dagen. Efter jobbet blev det en powerwalk på 45 minuter och efter det städade jag rummet. Sedan har jag suttit och grejat lite med en bloggdesign, men den blev inget bra. Så jag får greja vidare så får vi se hur det går! :)

22 Oktober

Publicerad 2012-10-22 11:33:41 i Allmänt

God morgon!
Igår hade vi en liten picknick i parken. Men vi var inte där så länge för det blåste och var rätt kallt. Men jag fick några bilder iallafall! :)

 
 

21 Oktober

Publicerad 2012-10-21 12:25:03 i Allmänt

Hej!
Idag ska jag och Therese till Fitzgeralds Park och kolla runt lite jag har bara varit där en gång och Therese har aldrig varit där. Vi ska även ha en picknick. Jag ska se om jag kan ta lite fina höstbilder också. Så lägger jag nog upp någon av dom ikväll.
I fredags var vi på pubcrawl. Det var kul, som alltid. Igår var jag och Therese inne i stan. Jag skulle köpa shampo och sånt men kom på att jag har så det räcker till nästa vecka så jag skulle köpa en bok istället. Men den var dyrare än jag hade räknat med så jag struntade i det också. Sedan gick vi till bion för att hämta ett blad på vilka filmer som går i helgen och nästa vecka. När vi stod där såg vi att en av de vi ville se började 5 minuter senare så då sprang vi in och köpte varsin biljett! Filmen vi såg heter Hotel Transylvania. Den var så sjukt kul! Det var vissa stunder alla satt och tjöt av skratt.
Efter bion följde Therese med mig hem så fixade vi lite middag och så såg vi på Nowhere Boy. Den handlar om John Lennons liv precis innan Beatles bildades. 

 

19 Oktober

Publicerad 2012-10-19 11:45:27 i Allmänt

God morgon!
Nu har jag jobbat klart för idag och jag är helt död! Fast det var jag ju innan jag jobbade också. Igår kväll somnade jag vid 10 och alarmet gick vid 20 i 8 imorse så jag fick ju rätt mycket sömn ändå. Om en liten stund ska jag gå in till stan och träffa Therese.
Ikväll är det pubcrawl som gäller. Jag får se om jag ens orkar. Jag trodde inte att det var så uttröttande att jobba 12 timmar 2 dagar i rad!

18 Oktober

Publicerad 2012-10-18 12:11:00 i Allmänt

Hej!
Jag ska strax ta med Euan på en liten promenad innan vi ska hämta Sophie på skolan. Jag har jobbat sedan klockan 7. Jag hade alarmet på 5 i 7 men jag somnade om och vankade igen halv 8. Jag vet inte vad det är, men jag tror att det är min högerarms otursdag idag. När jag skulle stänga av alarmet imorse så slog jag armbågen i sängkarmen så att det började blöda! Det gör fortfarande ont. Sen, när jag diskade så satte jag ju självklart armen under vattenkranen så hela ärmen blev blöt. Efter det brände jag pekfingret på stekpannan när jag gjorde i ordning köttet till middagen ikväll!
Jag hoppas det inte blir fler allvarliga olyckor för min stackars högerarm idag..!

15 Oktober

Publicerad 2012-10-15 22:18:45 i Allmänt

Fan, jag höll på att skriva ett långt inlägg men råkade klicka bort det. Nu orkar jag inte skriva om det... Idag har jag pratat med Alison om att jag kommer sluta vid jul och att jag ska kolla på ett vanligt jobb här istället. Hon tyckte det lät bra och sa att över ett år som au pair är bra gjort och att hon förstår om jag vill göra något nytt. Är det så att jag inte har fått något jobb efter nyår så kan jag komma tillbaka hit och söka undertiden jag jobbar här. Det kändes bra att veta att jag kan göra det om det behövs. Denna veckan jobbar jag hela dagen både onsdag och torsdag. Hoppas det går bra för två heldagar i rad är jag inte van med så vi får se hur jag klarar av det. :P Nu ska jag läsa lite i en bok som jag hittade i bokhyllan i TV-rummet idag. Den heter Brand New Friend och handlar om en man som bor i London men som flyttar till Manchester för att bo med sin flickvän. Det han saknar mest av allt i Manchester är sina vänner och det visar sig vara väldigt svårt att skaffa nya vänner när man är 32 år gammal. God natt! :)

14 Oktober

Publicerad 2012-10-14 14:20:13 i Allmänt

Hejsan!
Jag ska strax bege mig in till stan och kolla lite. Jag ska inte köpa något men har inget annat för mig. I fredags skulle jag vara barnvakt för Eric och Alison skulle på bio men Euan fick magsjuka så dom stannade hemma. Dom hade redan köpt biobiljetterna så jag och Therese fick dom. Filmen vi såg heter What Richard Did. Den var inte en sån film som jag skulle valt att gå och se men den var helt okej. Igår var vi och Alexandra på bio. Då såg vi Ruby Sparks. Den var jättebra! 
 
Trailern till What Richard Did:
 
 
Trailern till Ruby Sparks:

8 Oktober

Publicerad 2012-10-08 13:38:00 i Allmänt

Då var det måndag igen! Jag räknade ut att imorgon är det 7 veckor sedan jag åkte från Sverige sist. Och det är bara 11 veckor kvar till jul!
Helgen har varit lugn. I fredags var jag på pubcrawl själv. Det var kul fast ganska ovant att inte ha någon av de andra där. Så jag var med Nina, Erwan och Cormac nästan hela kvällen. På lördagen gick jag in till stan och träffade Alexandra och Therese en stund och efter det gick jag med Therese hem och så fixade vi middag och såg på en film. Igår jobbade jag mellan 8 och 1 och på eftermiddagen satt jag på rummet och slappade.
Nu är jag ledig några timmar och sedan ska jag jobba mellan 3 och 9 för Alison åker och jobbar vid 7. Så det blir att lägga alla 3 ikväll. Hoppas det går bra, fast det brukar inte vara några större problem.

3 Oktober

Publicerad 2012-10-03 11:34:20 i Allmänt

God morgon!
Nu sitter jag och lyssnar på lite Jedward. Om ett par minuter ska jag gå till bussen och åka till Therese. Jag börjar klockan 4 idag.
Igår jobbade jag en timme på morgonen så efter det gick jag ut på en promenad. När jag kom hem igen skulle jag titta på ett avsnitt av en serie som heter Sherlock med Martin Freeman och Benedict Cumberbatch. Men jag var så trött så jag fick pausa efter en halvtimme och lägga mig och sova en stund! När jag började jobba sen igen vid 2 så var jag helt död! Men jag gick och lade mig tidigt igår kväll så jag sov rätt mycket inatt. :)

1 Oktober

Publicerad 2012-10-01 13:59:02 i Allmänt

Herregud, det är redan oktober! Det är ju inte lång kvar till jul. Man kanske ska ta och boka biljetter snart..?
Teatern i lördags var bra. Jag tyckte inte filmen var bra när jag såg den för några år sedan men pjäsen var bra. Vi satt på andra raden så vi hade väldigt bra platser! Tyvärr fick man inte ta några kort.
Igår satt jag hemma nästan hela dagen. Jag var så himla trött och så regnade det en del också. Framåt eftermiddagen tog jag med Ernie på en timmes promenad in till stan och tillbaka.
Så det var min helg det. 
I morse jobbade jag mellan 9.30 och 11. Det var undertiden Alison var på spinning. Då blev det en liten promenad med Euan i vagnen. Så nu är jag ledig en stund och så börjar jag jobba igen klockan 2. :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela