sonnesystem

29 Maj

Publicerad 2012-05-29 21:16:05 i Allmänt

Hej! Det var typ hundra år sedan jag skrev sist!
Idag har jag jobbat lite på förmiddagen och var sedan ledig några timmar och jobbade sen på eftermiddagen/kvällen. På förmiddagen när Alison skulle på spinning så fick jag en inköpslista och lite pengar så skulle jag och Euan gå och handla. Det var faktiskt kul. Alla saker som jag skulle köpa hittade jag också!
Efter lunchen var jag ledig i 4 timmar. Då drog jag ut på en cykeltur. Det blev en runda som går förbi Blackrock Castle. Rundan är lite över en mil och tog ungefär 50 minuter att cykla. Det blev ganska många stopp på grund av trafikljus men det var bara skönt för då kunde jag vila lite :P
När jag jobbade på eftermiddagen så gjorde jag iordning middagen, det är typ det enda. Alison var och hämtade Emma hos en kompis. När hon kom hem så var både Emma och Euan på jättedåligt humör och grinade non-stop i typ en timme! Snacka om jobbigt!
Middagen jag gjorde iordning var rödspätta med ströbröd, olivolja, dill, salt, purjolök och riven mozarella- och cheddar-ost. Det blev jättegott! Till det hade vi potatis, morötter, broccoli, rödbetor (blää) och butternut squash.
Nu ska jag titta på någon film och sedan lägga mig! :)

4 Maj

Publicerad 2012-05-04 15:08:47 i Allmänt

Det är redan MAJ!!
Och jag skriver lite för sällan, känns det som.

Igår åkte Eric och Alison till England för ett bröllop och dom kommer hem ikväll. Så det har varit intensivt nu.. Men Anna har varit här så det har inte varit lika tråkigt som om jag hade varit själv. Igår var vi lediga ett par timmar på eftermiddagen och då åkte vi in till stan så visade jag Anna lite affärer och så.
På förmiddagen idag gick jag, Anna och Euan in till stan för Anna skulle åka till Therese. Så jag gick omkring med Euan i vagnen i över två timmar. Är lite trött i armarna nu. Emma och Sophie kommer snart hem. Dom är hos farmor och farfar. Farmor lovade dom att dom skulle äta lunch där.

Imorgon åker jag, Therese och Anna till Dublin! Det ska bli kul men vi har inga planer för något så vi får se hur dte blir. Det enda vi vet är att vi har bokat vandrarhem..

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela