sonnesystem

29 September

Publicerad 2012-09-29 12:46:04 i Allmänt

God förmiddag!
Jag ska snart gå och duscha och äta lite frukost. Jag är ganska sliten efter pub crawlet igår haha. I eftermiddag ska jag, Therese och Alexandra på teater. Pjäsen heter Steel Magnolias och är med Mischa Barton och några fler som jag aldrig har hört talas om. Detta är teaterversionen av en film med Julia Roberts och Dolly Parton från 80-talet.
Berättar nog lite om pjäsen ikväll :)

27 September

Publicerad 2012-09-27 13:13:03 i Allmänt

Happy Arthur's Day!
Nu har jag och Euan hämtat Sophie på skolan och vi ska snart hämta Emma också. Idag jobbar jag hela dagen och har tyvärr drabbats av lite griniga barn. Imorse var jag själv med barnen och det innebar att lämna både Emma och Sophie på skolan. Det gick rätt bra. Ernie fick för sig att följa med och lämna. Han gick till och med in i Emmas klassrum, men där sa jag stopp! I kväll ska jag och Therese in till stan och ta en Guinnies för att fira Arthur's Day. :)

23 September

Publicerad 2012-09-23 12:09:47 i Allmänt

God morgon!
Det blev en sovmorgon även idag. Halleluja! Igår sov jag till 10 och idag sov jag till halv 11. Igår var jag och Therese på en jobbmässa för folk som är flerspråkiga. Det var bara en liten mässa men det var intressant. Vi pratade med ett par företag som är ungefär som en arbetsförmedling så dom ska vi kontakta snart igen. Efter det gick vi omkring inne i stan ett tag och så satt vi inne på Dunnes i nästan en timme och drack varm choklad. Dunnes har den bästa varma chokladen i Cork, enligt mig! Igår köpte jag också tandblekning som jag ska använda två gånger om dagen i en vecka. Man ska stryka på ett medel på tänderna och sedan lägga ett i två skenor som man sedan sätter i munnen över tänderna och låter det verka i 10 minuter, sedan är det bara att borsta tänderna som vanligt. Så vi får se hur det blir. Mina hörntänder har ju alltid varit lite gula.
Idag vet vi inte vad vi ska göra. Funderade på bio men vet inte riktigt än.

Här är en bild på de nya kläderna som jag köpte på New Look i fredags! :)

21 September

Publicerad 2012-09-21 14:03:34 i Allmänt

Hej!
Nu har jag kommit hem efter en lite tur in till stan. Jag mötte Therese på ett internetcafé där vi skulle skriva ut lite saker. Efter det blev det en mumsig varm choklad där. :) När Therese hade åkt hem igen så skulle jag gå till Boots och råkade gå förbi New Look där det var REA! Gissa om jag gick in dit. Jag upptäckte till min förtjusning att ett par byxor och en jeansjacka som jag har kollat på flera gånger nu fanns på rean. Priset på byxorna innan rea var 29 euro och nu kostade dom 9. Priset på jackan var tidigare 39 euro och nu fick jag den för 12. Då var jag lycklig! Jag har kollat efter en jeansjacka hela sommaren men har tyckt att dom är lite för dyra.

Ikväll kommer Therese hit och då ska vi kolla på Tootsie!

20 September

Publicerad 2012-09-20 15:43:41 i Allmänt

Nu ska jag få tummen ur och skriva lite, inte för att jag vet vad jag ska skriva.
Jag börjar jobba igen om en halvtimme. Jag jobbade i ett par timmar på morgonen. På lördag ska jag och Therese på en jobbmässa i stan och kolla lite. Förra helgen var det bio-helg som gällde. På fredagskvällen gick jag, Therese och Alexandra och såg på Anna Karenina. Det var en lite knepig film men helt okej. På lördagsförmiddagen såg jag och Therese på Brave. Det var inte jättemycket folk där inne men det kanske 4 barn där och det var de vuxna som stod för skratten! Den var jättekul!
Nu till helgen blir det nog att ta det lugnt också. Min hosta är fortfarande inte över så jag känner inte riktigt för att gå ut. Men nästa torsdag hoppas jag att jag är frisk igen. På torsdag är Arthurs Day som är årsdagen för Guinnies eller något sånt. Då är det lite festligheter runtom i stan som skulle vara kul att gå på.
 
Nu ska jag gå och äta lite lunch! :)
Här kommer en bild på Therese framför Corks operahus :)
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela